Loka faamalama saogalemu o tamaiti

O le Loka Fa'amalama o le Saogalemu Tamaiti o se ituaiga fou o loka puipui puipui o lo'o faasolosolo malie lava ona sili atu ona lauiloa.O se ituaiga fou o fale saogalemu oloa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o faitotoʻa ma faʻamalama e tuʻuina atu ai le puipuiga, anti-gaoi ma le pa'ū mea saogalemu mo le olaga fale ma le ofisa.E tuʻufaʻatasia le tele o mea lelei e pei o le lautele o le faʻaogaina, saogalemu, matagofie ma le faʻaogaina, ma o le mea aupito lata mai lea mo le saogalemu o fale.

O le Loka Fa'amalama o le Saogalemu Tamaiti o se ituaiga fou o loka puipui puipui lea ua faasolosolo malie ona lauiloa.O se ituaiga fou o fale saogalemu oloa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o faitotoʻa ma faʻamalama e tuʻuina atu ai le puipuiga, anti-gaoi ma mea e le pa'ū mo le fale ma le ofisa.

O loka faʻamalama masani e iai le leai o se aoga - e naʻo le faʻamaonia o le gaoi pe a tapuni le faamalama.O le Loka Faʻamalama o le Saogalemu Tamaiti e faʻavae i luga o le mataupu faavae e mafai ona lokaina le faamalama e tusa lava pe tatala le faamalama ma se va lautele lautele e ausia ai se tuufaatasiga o le ea ma le saogalemu.O le tu'ufa'atasia o se masini saogalemu e puipuia lelei ai tamaiti mai le tatalaina fa'afuase'i o le fa'amalama ma fa'alavelave.I se tulaga lautele, o le maualuga o le va o le saogalemu mo loka saogalemu o tamaiti e le sili atu i le 12cm, e puipuia ai tamaiti mai le o ese mai le avanoa avanoa ma mafua ai le lamatiaga.

asebwewe
wqwbw
asbwbw
acqfqf

Ningbo Honest Hardware Co., Ltd. o loʻo i Ningbo, i sasaʻe o Saina Yangtze River Delta Economic Zone.It e lata ane i le taulaga o Ningbo, o le taulaga lona lua sili lea o China.And naʻo 2.5 itula e alu ai i Shanghai.

O i matou o se kamupani faʻavae gaosiga faʻapipiʻi, faʻalauteleina e avea ma tagata gaosi tomai faʻapitoa o ituaiga eseese o faitotoa ma faʻamalama meafaigaluega, meafaigaluega faletaele.

O loʻo i ai a matou numera o tagata tomai faʻapitoa ma faʻapitoa i le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga, paʻu-mate, faʻamaufaʻailoga, tui ma le faʻalelei, o nei mea e mafai ona lelei ma malosi e atiaʻe ma gaosia ituaiga eseese o oloa mo tagata faʻatau.


Taimi meli: Mati-21-2022